Składniki:
fasolka szparagowa | 20 dag |
minikulki mozarelli | 10 dag |
awokado | 1 sztuka |
pomidory suszone | 7 sztuk |
orzechy piniowe | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
oliwki | 2 łyżki |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
fasolka szparagowa | 20 dag |
minikulki mozarelli | 10 dag |
awokado | 1 sztuka |
pomidory suszone | 7 sztuk |
orzechy piniowe | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
oliwki | 2 łyżki |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: