Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z serem i suszonymi pomidrami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 20 dag
minikulki mozarelli 10 dag
awokado 1 sztuka
pomidory suszone 7 sztuk
orzechy piniowe 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
oliwki 2 łyżki
ocet balsamiczny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z serem i suszonymi pomidrami

Fasolkę należy ugotować w lekko osolonej wodzie. Nast. odcedzić i ostudzić. Obrać i pokroić awokado. Fasolkę i awokado wymieszać z osoączoną mozarellą, pomidorami i oliwkami. Oprósz solą i pieprzem. Skrop ocetem i olejem, w którym były marynowane pomidory.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tika4444 24.03.2012 16:27
świetna
Ela15 01.10.2011 10:17
interesujący pomysł
Lidia6 21.09.2011 08:41
brzmi interesująco
Ewelina47 14.08.2011 21:22
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak