Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowo tuńczykowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
groszek cukrowy
fasola czerwona z puszki
ogórek 1 szt
Pieprz biały mielony Prymat
natka pietruszki
cebula biała
ryż 1 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowo tuńczykowa

Do ugotowanego ryżu dodajemy tuńczyka ,fasole ,groszek ,pokrojoną cebulę .Mieszamy doprawiamy pieprzem dodajemy pokrojona zieleninę .Ogórka obieramy kroimy na długie paski ozdabiamy sałatkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 27.07.2011 08:19
smaczna
Gabriela7 27.07.2011 08:14
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak