Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chińskie pierożki z sosem sojowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chińskie pierożki mrożone 1 opakowanie
sos sojowy 1 buteleczka
olej do smażenia 1 butelka

Przepis i sposób przygotowania na: Chińskie pierożki z sosem sojowym

Na rozgrzany olej wrzucić delikatnie pierożki. Smażyć aż do momentu jak się zarumienią oraz będą chrupiące. Odsączyć na papierowym ręczniku z nadmiaru oleju. Wyciągnąć na talerz, polać obficie sosem sojowym. Podawać z imbirem w zalewie. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia40 27.07.2011 10:01
Super propozycja!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak