Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do Canelloni

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1\\2 kg
cebula biała 3
koncentrat pomidorowy 3 łyżeczki
pieprz kolorowy
sól
czosnek 1 żabe

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do Canelloni

Najpierw obieramy cebulę i kroimy w drobną kosteczkę podsmażamy na patelni , następnie dodajemy mięso mielone mieszamy dodajemy przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku. Doprawiamy solą pieprzem kolorowym świeżo zmielonym i koncentratem, całość podsmażamy mieszamy i odstawiamy do ostygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 09.04.2012 11:26
pycha
anulka69 29.11.2011 09:30
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak