Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

korniszony na zimową pore

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ocet 10 % 1 szklanka
woda 7 szklanek
cukier 2,5 łyżki
ziele angielskie 5 sztuk
pieprz do smaku
Liść laurowy suszony Prymat 2 sztuki
marchew do smaku
koper do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: korniszony na zimową pore

NA słoik ogórków dodajemy kawałeczek chrzanu, 2 liscie laurowe, gorczyca, koper, marchew w paski.
Pasteryzować 5-10 minut

NA zdjęciach świeżo zrobione:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 09.01.2013 14:23
nie wyobrażam sobie zimowych zapasów bez takich ogóreczków ....
Anio?eczek 20.04.2012 07:15
super
berys18 20.01.2012 13:05
fajne ogóreczki, idealne na zimę
mic 23.12.2011 22:31
kiedys je czesto jadłem
Wacław 24.11.2011 09:15
lubię takie !
ziutula
ziutula 02.11.2011 10:10
do zakąski super...
owca441 18.08.2011 20:41
apetyczne
Ewelina47 29.07.2011 09:27
lubię korniszony

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak