Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty pekińskiej i ogórkami kiszonymi

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 sztuka
ogórki kiszone 2 sztuki
czosnek 1 ząbek
oliwa 3 łyżki
papryka 1/4 sztuka
jabłko kwaśne 2 kilka szt.
sos do sałatek 1 (francuski)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty pekińskiej i ogórkami kiszonymi

Sos przygotowujemy wg przepisu z opakowania. Kapustę szatkujemy, ogórki kroimy w ćwierć plasterki, paprykę i jabłka w kostkę, czosnek miażdżymy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, dodajemy schłodzony sos sałatkowy i delikatnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolita 28.07.2011 15:23
super
agnieszka214 28.07.2011 07:10
pycha
kejt2 26.07.2011 20:04
Nie ma to jak kapusta pekińska i czosnek!Pycha1

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak