Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany pstrąg w galarecie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Przyprawa do żeberek z miodem Prymat
bulion warzywny
brzoskwinia
Żelatyna wieprzowa Prymat
pstrąg 1 filet

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany pstrąg w galarecie

Filet pruszymy przyprawą do żeberek z miodem .Grillujemy go na ruszcie lub w piekarniku,patelni grillowej . Robimy szklanke bulionu warzywnego dodajemy zelatyne i pozostawiamy do ostudzenia . Brzoskwinie kroimy . Na talerzu układamy z grillowanego pstrąga ukałdamy do okoła brzoskwinie i koperek .zalewamy gęstniejącą żelatyną .Podajemy pokropione cytryną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szyba 26.07.2011 10:23
smakowite
Nina7 26.07.2011 09:25
Warto wypróbować przepis!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak