Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip paprykowy do placków ziemniaczanych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana kremówka 0,5 kubka
czosnek 1 ząbek
żółta papryka 0,5 strąka
zielona papryka 0,5 strąka
sól do smaku
pieprz do smaku
twarożek 50 (chudy)
papryka czerwona 0,5 strąka
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Dip paprykowy do placków ziemniaczanych

Twarożek miksujemy z kremówką, dodajemy zmiażdżony czosnek, mieloną paprykę i przyprawiamy do smaku solą, pieprzem.Kolorowe papryki kroimy w drobną kostkę i dodajemy do masy serowej. Dokładnie mieszamy. Dekorujemy listkami oregano.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 24.08.2012 14:32
warto spróbowac takiego dodatku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak