Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka kapuściana z koreczkami warzywnymi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1/2 główki
marchewka 1
koreczki warzywne 6
sól do smaku
cukier brązowy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka kapuściana z koreczkami warzywnymi

Kapustę szatkujemy, a marchewkę ścieramy na jarzynowej tarce. Z koreczków warzywnych (ja użyłem Raut firmy Ole!) pozbywamy się kijka, a kawałeczki warzyw (ogórek, papryka czerwona, pieczarki oraz cebulka) dodajemy do kapusty i marchwi. Całość polewamy zalewą z koreczków, solimy i obficie posypujemy cukrem brązowym (słodycz ma przeciwstawiać się octowemu smaku z koreczków). Jeszcze tylko zmieszać i gotowe. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta25 03.12.2013 13:51
apetycznie wygląda
cooleczka 06.12.2012 20:58
fajna
BernadettaP 20.11.2011 09:30
apetyczna :)
kasienka23 11.10.2011 12:32
z chęcią spróbuję:)
FAFIK 30.07.2011 15:34
Super!
Margo1 29.07.2011 08:54
smaczna
pacpaw 26.07.2011 20:36
akurat aparatu nie miałem także z komórki robiłem
Kopiko1983 26.07.2011 14:04
Mniam, mniam, mniam...
Jolanta_P-S 26.07.2011 07:22
Fajnie to wygląda.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak