Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta czerwona z winem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 700 g
tłuszcz 1 łyżka
sok z cytryny kieliszek
sok z pomarańczy kieliszek
sól
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
skórka pomarańczowa

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta czerwona z winem

Kapustę poszatkować cienko umyć sparzyć połączyć ze stopionym tłuszczem i winem dusimy na wolnym ogniu pod przykryciem a pod koniec duszenia wlewamy sok z cytryny i pomarańczy oraz skórkę startą i przyprawy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 04.03.2014 08:52
pyszna kapustka
aacaac 13.12.2011 08:31
ciekawe
novita26 26.07.2011 07:39
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak