Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaska z boczkiem i cebulą

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa cienka 1 kg
boczek 30 dkg
cebula 5 szt
sól 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaska z boczkiem i cebulą

kiełbasę cienką kroimy w półplasterki, boczek w paseczki i podsmażamy na patelni. Następnie cebulę obieramy, kroimy w plasterki i należy zeszklić na odrobinie oleju. Cebulę mieszamy z podsmażoną kiełbasą i boczkiem doprawiamy vegetą i pieprzem do smaku. Można podawać z opiekanym tostem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 26.07.2012 13:58
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak