Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Letni obiad odsłona I

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek świeży 1 łyżka
jajko 5 sztuk
szczypiorek usiekany 2 łyżki
ogórki małosolne 6 sztuk
maślanka 1 litr
ziemniaki młode

Przepis i sposób przygotowania na: Letni obiad odsłona I

Ziemniaki ugotować, odcedzić, posypać koperkiem. Jajka smażymy na sadzone, posypujemy szczypiorem, jako surówkę- ogórki małosolne. Do popicia maślanka- mój ulubiony obiad na upalne letnie dni. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malinka 16.07.2012 19:39
Na upały w sam raz:)
Emilia21 27.03.2012 13:47
mmmm
Emilia21 27.03.2012 13:47
mmmm
goofy9 11.08.2011 10:57
najlepszy obiadek na upały

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak