Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwoną fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata strzępiasta 6-7 listków
czerwona fasolka 1/2 puszki
cebula 1/2 sztuki
pomidor 1 sztuka
koperek świeży 1/2 pęczka
sól do smaku
pieprz do smaku
ocet balsamiczny 1 łyżeczka
cukier 1 łyżeczka
musztarda 1 łyżeczka
oliwa 3 łyżeczki
jogurt naturalny 3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwoną fasolką

Sałatę porwać, cebulę i pomidora pokroić w kostkę, koperek posiekać. Dodać do nich odsączoną fasolkę, oprószyć solą i pieprzem. Z octu, oliwy, cukru, musztardy i jogurtu zrobić gładki sos, polać nim sałatkę. Delikatnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 12.02.2012 12:13
lubie takie sałatki
Weronika_eM 04.01.2012 14:59
pyszna sałatka
Marlena/Kinia 14.10.2011 11:09
pyszności, i ile witamin!
Kate131 25.07.2011 21:18
smaczna taka sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak