Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogórki nadziewane

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 200 g
masło 1 łyżka
majonez 1\'2 szkanki
natka pietruszki
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
sok z cytryny
pieprz
sól
jajko ugotowane na twardo 2

Przepis i sposób przygotowania na: Ogórki nadziewane

Ogórki obrać umyć przekroić w wzdłuż na połówki , wydrążyć środki posypać je przyprawami i w taki sposób pozostawić je na 30 minut. W tym czasie pieczarki oczyścić opłukać drobno pokroić i odsmażyć wystudzić i połączyć z majonezem , zmielonymi jajkami posiekaną natka pietruszki a całość doprawić do smaku na koniec już tym farszem wypełniamy ogórki i ułożyć na liściach sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak