Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos kaparowo-koperkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 1 szklanka
śmietana 2 łyzki
kapary całe Smak 10 sztuk
koper świeży 1 pęczek
sos sojowy 3 krople
ser żółty 5 (ostry)

Przepis i sposób przygotowania na: Sos kaparowo-koperkowy

Majonez wymieszac ze śmietaną i odsączonymi kaparami, a potem z serem startym na tarce o drobnych otworach oraz posiekanym koperkiem. Sos przyprawić do smaku. Podawac do mies i wedlin na zimno.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Helga 28.07.2011 10:24
łał...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak