Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Powidła z agresto-porzeczki

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukru 0,5 kg
trochę wody
agrest

Przepis i sposób przygotowania na: Powidła z agresto-porzeczki

Owoce podsmażyć na odrobinie wody, następnie dać cukier i mieszając smażyć 20 minut. Włożyć gorące w słoiki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 22.05.2012 20:36
pycha
barbara11561 07.02.2012 11:22
pyszniutkie
kamyk 17.01.2012 10:58
pyszne powidła
romanrafal
romanrafal 01.10.2011 12:42
zjadłbym
mikrusiak 24.07.2011 12:36
pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak