Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ciabata z serem camembert

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciabata 2 op.
ser camembert 1 szt.
anchois
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: ciabata z serem camembert

ciabaty przygotować w/g przepisu na opakowaniu jak przestygną to pokroić na kromki,skropić oliwą i zapiec kilka minut w nagrzanym piekarniku do 180st.na jasnozłoty kolor,układać na każdej kromce plaster sera i chwilę jeszcze zapiec aby ser się rozpuścił,po wyjęciu z piekarnika każdą kromkę udekorować filecikiem anchois.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 20.02.2013 22:02
Pycha
MAR3STA 29.07.2011 00:00
pozywna kolacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak