Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Napój bananowo-arbuzowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

arbuz 15 dkg
banan 1 sztuka
cukier puder 2 łyżki
cytryna 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Napój bananowo-arbuzowy

Banana obrać ze skórki, pociąć na mniejsze kawałki, wrzucić do wysokiego naczynia. Z arbuza odciąć skórkę, usunąć pestki, pociąć na mniejsze kawałki, dodać do banana. Dodać do nich cukier puder i sok wyciśnięty z połówki cytryny. Całość zmiksować blenderem, przelać do szklanek. Podawać schłodzone.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 28.10.2013 14:31
pyszny ,chyba kiedyś zrobię taki
Alex_M 27.09.2013 17:39
super napój :)
Grazyna0211 05.09.2013 16:19
świetne połączenie musi być bardzo smaczny
Sroczka 14.07.2013 22:12
Napiłabym się takiego napoju.
jordi 21.02.2013 12:12
rewelacyjny deser i sposób na letnią ochłodę
Mati13 16.06.2012 14:28
bardzo smaczny obiad
Paweł10 28.05.2012 00:12
pysznie sie zapowiada :)
Jolanta_P-S 23.07.2011 21:52
na upały pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak