Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pianka brzoskwiniowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko skondensowane 2
galaretka brzoskwiniowa
brzoskwinie 2
biała czekolada

Przepis i sposób przygotowania na: Pianka brzoskwiniowa

Mleko ubić na puszystą pianę, Galaretkę rozrobić w szklance wody, przestudzić i dodać do mleka, zmiksować. brzoskwinie pokroić w kostkę, dodać do pianki. Gotową masę wlać do miseczek, odstawić do lodówki. Czekoladę rozpuścić, polać nią pianki i ponownie wsadzić do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak