Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane pikantne papryki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papyka 1/2 kg
ryż 30 dag
mięso mielone 30 dag
sól
pieprz
tabasco
Czosnek suszony Prymat
bulion warzywny 1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane pikantne papryki

Ryż gotujemy- odcedzamy i mieszamy z mielonym mięsem.
Przyprawiamy wszystko i mieszamy.
Nakładamy farsz do papryk- układamy w garnku-zalewamy bulionem i gotujemy około 15-20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 18.08.2013 11:05
bardzo smaczna taka faszerowana papryka
gacopierz23 14.08.2012 20:04
wspaniałe
Norgiusz 20.06.2012 13:57
pycha
Anna152 11.05.2012 16:33
fajne danie
Renata22 29.04.2012 00:52
fajowe takie jedzonko
fictor123 21.04.2012 13:16
pycha
eli82 07.04.2012 12:59
fajne
Kamila/kami007 04.04.2012 10:07
fajne
Adamorek 13.03.2012 20:50
robię ale łagodne i bez ryżu
kasienka23 12.03.2012 20:49
fajny przepis
olkaaa 21.12.2011 09:53
super
usmiech 03.11.2011 18:31
ciekawe
dianix 27.10.2011 12:34
sa bardzo pyszne, az bym zjadla
dianix 27.10.2011 12:34
sa bardzo pyszne, az bym zjadla
Kuchareczekjeden 22.10.2011 13:33
pyszne...
calliope 22.09.2011 10:57
ja bym wolała wersję bez mięsa ale ładnie wygląda :)
aleksa123 21.09.2011 20:37
fajne
rzenia15 16.09.2011 10:20
pychota
Sylwia56
Sylwia56 12.09.2011 13:36
pycha
sylwia / sytofala 30.08.2011 09:15
wyglądają kusząco:)
mala2021 22.08.2011 10:11
bardzo lubię
MAR3STA 17.08.2011 18:49
świetne!
IZABELA29 17.08.2011 10:06
chyba zostanę przy zwykłej papryce ta może być za ostra
Joanna60 16.08.2011 18:14
cos dla mnie :)
piotereq 16.08.2011 09:25
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak