Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z konserwy rybnej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser biały 20dag
sól
bazylia
masło 3dag
ryba 1 konserwa (w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z konserwy rybnej

Rybę utrzeć z serem i masłem,dodać trochę mielonej papryki,łyżkę posiekanej drobno bazylii,posolić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak