Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cebula po karpacku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 300 g
masło 2 łyżki
tłuszcz
koncentrat pomidorowy 2 lyżeczki
ser żółty 100 g
żółtko jajek 2
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Cebula po karpacku

Cebulę obrać i ugotować na półmiękko potem odcedzić i podsmażyć na masełku , Z bułek odkroić skórki podsmażyć z obu stron , ułożyć połówki cebul posmarować koncentratem wymieszanym z żółtkami posypać serem twardym i zapiekać w gorącym piekarniku chwilę .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 15.03.2012 11:33
ciekawa..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak