Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z ogórkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 5 dkg
ogórek świeży 10 dkg
miód 1 łyżeczka
oliwa 3 łyżeczki
sól do smaku
pieprz do smaku
ocet jabłkowy 1 łyżeczka
cebula czerwona 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z ogórkiem

Kapustę poszatkować, ogórka zetrzeć na tarce o dużych oczkach razem ze skórką, cebulę pokroić w kostkę. Warzywa wymieszać. Z octu, miodu i oliwy zrobić sos, polać nim surówkę. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Weronika_eM 16.10.2011 20:01
bardzo smaczna
byMJ 10.08.2011 21:20
smaczne , wybrubuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak