Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

halibut z pieczarkami i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 300 g
ser 2 duże plastry
jajko
bułka tarta pikantna
oliwa
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: halibut z pieczarkami i serem

1. Filety umyć, przyprawić. Panierować w rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju z jednej i drugiej strony.
2. Pieczarki obrać, pokroić i podsmażyć. Pod koniec smażenia przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać.
3. Pieczarki kłaść na usmażonych filetach. Na wierzch każdego z nich położyć plaster sera. Filety wstawić do piekarnika (aż ser się rozpuści)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak