Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik z brzoskwiniami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt
twaróg 1/2 kg
śmietana 36%, 1/2 l
galaretki cytrynowe 2 szt
cukier wanilinowy 1 opakowanie
brzoskwinie 1 puszka
cukier puder 4 łyżki
galaretka brzoskwiniowa

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z brzoskwiniami

Galaretki cytrynowe przygotować zgodnie z intrukcją na opakowaniu. Twaróg utrzeć z cukrem pudrem, cukrem waniliowym i gęstniejącą galaretką. Śmietanę ubić i dodać do masy twarogowej. Wszsytko ze soba wymieszać. Na biszkopt wyłożyć masę twarogową. Gdy lekko zgęstnieje wyłożyć brzoskwinie(wcześniej można je pokroić na mniejsze części). Przygotować galaretke brzoskwiniową, a gdy zacznie gęstnieć wylać ją na brzoskwinie. Podawać,gdy galaretka zgęstnieje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 24.10.2011 19:05
super
Margo1 24.10.2011 19:05
super
anulka69 18.10.2011 09:11
uwielbiam
Iwusia 14.09.2011 22:40
Zachwyca wyglądem :)
Katarzyna/kate1980 20.08.2011 16:24
Świetnie wygląda
monikaaa1 12.08.2011 11:18
Przyznam, że wygląda baaaaaardzo apetycznie. :)
mikrusiak 19.07.2011 16:56
ulala ale pysznie wygląda...:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak