Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos tatarski

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ogórki konserwowe 1 słoik
grzyby marynowane 1 słoik
cebula biała 1 szt
majonez mały 1 szt
śmietana 12% małe opakowanie
pieprz pół łyżeczki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: sos tatarski

ogórki,grzyby,cebule zmiażdżyć blenderem na miazgę.śmietanę wymieszać z majonezem i przyprawić pieprzem i solą i dać do wszystkich składników i wymieszać.jajka umyć ugotować na twardo i obrać i pokroić jajko na 4 części i ułożyć w salaterce.zalać sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joanna77 21.11.2011 10:09
też taki robię
Papryczka 13.11.2011 16:34
smaczny
Elżbieta17 31.08.2011 19:48
Apetycznie wygląda:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak