Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś kurczaka na szpadkack

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś zk urczaka 1 kg
olej
sól

Przepis i sposób przygotowania na: pierś kurczaka na szpadkack

Mięso pokroić w cienkie plastry .Każdy plaster posypać przyprawą i solą.Plastry nadziać fantazyjnie na szpadki ,posmarować olejem.Piec na grillu po około 10 minut z każdej strony

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 11.11.2011 16:08
proste i smaczne
parysek10 11.11.2011 16:08
proste i smaczne
Dorota59 08.10.2011 16:53
smaczne mięsko
Neetka90 03.09.2011 12:26
pychaaa
Neetka90 03.09.2011 12:26
pychaaa
Patrycja33 21.07.2011 17:49
teraz jest sezon grillowy to wypróbuję
Ania67 11.06.2011 14:41
fajny pomysł
Grazyna0211 24.04.2011 20:09
super!
barbara11561 30.03.2011 07:01
dobre
marta0906 12.03.2011 13:04
muszą być pyszne
kuklik 12.03.2011 10:19
pycha
zuzanna6 01.02.2011 07:49
świetne na grilla
Izabela/bella81 19.01.2011 10:38
pycha :)
Natalia/tubisiek 24.12.2010 12:24
zgadzam się :) bardzo fajne i proste danie!
eli_555 22.12.2010 22:57
proste i pyszne
Ewa99 10.10.2010 09:31
Uwielbiam takie jedzonko :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak