Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięso mielone w boczku na grilla

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 40 dkg
pieprz do smaku
cebula 1/2 sztuki
czosnek 3 ząbki
przyprawa do zup w płynie 3-4 łyżki
boczek wędzony 10-12 plasterków

Przepis i sposób przygotowania na: Mięso mielone w boczku na grilla

Mięso wymieszać z pieprzem, przyprawą w płynie, pokrojoną w kostkę cebulą i wyciśniętym czosnkiem. Z mięsa formować kulki. Każdą zawinąć w plasterek boczku, spiąć wykałaczką. Kłaść na grilla i grillować na rumiano.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sroczka 12.10.2012 22:48
Fajny pomysł. Z chęcią wypróbuję.
Weronika_eM 14.12.2011 13:07
bardzo smakowite
Emiliozo 05.08.2011 17:07
co za pomysłowość!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak