Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzanki z awokado i łososiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bagietka 1 szt
łosoś wędzony plastry 50 g
sól do smaku
sok z cytryny kilka kropel
koperek świeży do ozdoby
awokado

Przepis i sposób przygotowania na: grzanki z awokado i łososiem

Bagietkę pokroić na cienkie kromki i zapiec w piekarniku aż będą rumiane. Awokado rozgnieść widelcem, dodać sól i pieprz oraz sok z cytryny. /pastą posmarować cienko każdą grzankę, następnie ułożyć plasterek wędzonego łososia, ozdobić gałązką koperku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak