Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip czosnkowo- koperkowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt grecki 400 ml
majonez 2-3 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 3 łyżeczki
koperek 1 pęczek
czosnek 2-3 ząbki
sól
pieprz
cukier 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Dip czosnkowo- koperkowy

Jogurt mieszamy z majonezem i musztardą- dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i posiekany koperek- przyprawiamy do smaku- mieszamy.
Odstawiamy w chłodne miejsce na godzinkę by sos przeszedł czosnkiem i koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ankaryba 23.08.2012 10:53
ja też :-)
Rybciia 16.08.2012 13:17
bardzo lubię :-)
barbara11561 14.05.2012 10:41
pyszny
Karmel 17.02.2012 16:22
lux
joanna77 17.02.2012 16:12
super
Iwona45 14.09.2011 20:42
pycha
Iwona45 14.09.2011 20:42
pycha
ilka_86 29.07.2011 09:39
mniam mniam
Patrycja33 23.07.2011 11:34
lubię takie dipy
Krystyna32 19.07.2011 08:43
pyszne
agnieszka137 18.07.2011 23:29
super przepis:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak