Składniki:
biała kiełbasa | 2 sztuki |
włoszczyzna | 1 pęczek |
zakwas na żur | 1/2 litra |
boczek wędzony | 20 dkg |
cebula | 1 sztuka |
jaja | 4 sztuk |
śmietana | 1 szklanka |
sól | do smaku |
majeranek | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
biała kiełbasa | 2 sztuki |
włoszczyzna | 1 pęczek |
zakwas na żur | 1/2 litra |
boczek wędzony | 20 dkg |
cebula | 1 sztuka |
jaja | 4 sztuk |
śmietana | 1 szklanka |
sól | do smaku |
majeranek | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: