Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z kurczaka z fasolką szparagową

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podwójna pierś z kurczaka
mąka do obtoczenia
olej do smażenia
fasolka szparagowa pół kilograma
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka z fasolką szparagową

Pierś z kurczaka myjemy, kroimy na mniejsze kawałki i obtaczamy w mące zmieszanej z solą i pieprzem. Smazymy na patelni z odrobiną oleju. Fasolkę płuczemy, odcinamy końcówki i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszkalider 29.02.2012 13:47
Pyszności!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak