Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Włoska sałatka warzywna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki pół kilograma
pomidor 4 szt
tuńczyk 2 puszki
cebula pół kilograma
majeranek
bazylia
oregano
czosnek 1 ząbek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Włoska sałatka warzywna

Zamiast tuńczyka lepij użyć włoskiego tonno - jest lepsze.

Ziemniaki obieramy, gotujemy i kroimy w kostkę. Cebulę obieramy, pomidory myjemy i wszystko kroimy w kostkę, dodajemy do sałatki wraz z tuńczykiem. Dosypujemy przyprawy i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak