Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

legumina z pieczonych jabłek

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 15 dag
cukier puder 2 g
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 g
białko 1 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: legumina z pieczonych jabłek

jabłka upiec, przetrzeć. do przecieru dodać cukier i żelatyne rozmoczoną w niewielkiej ilości ciepłej wody. wymieszać , dodać obitą pianę, wymieszać delikatnie i czekać, aż zastygnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Danuta_Prorok 25.05.2011 17:28
fajne
ewelina63 08.05.2011 10:20
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak