Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marchewka do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 kg
masło 3 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Marchewka do obiadu

Marchewkę gotujemy w wodzie lub gotujemy na parze do miękkości. Marchewkę kroimy w kostkę. Masło rozpuszczamy w garnku, dodajemy marchewkę oraz sól i pieprz. Marchewkę z przyprawami podgrzewamy około 5 minut, aby smaki się przegryzły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 07.03.2012 08:32
bardzo lubię
IKrakowianka 31.12.2011 17:13
pycha
Neetka90 21.11.2011 22:45
też robię ;)
czekoladka_m 25.09.2011 18:01
pyszna, polecam!
SmacznaPyza 18.07.2011 11:07
odrobinka cukru dodana podczas gotowania marchewki bardzo poprawia jej smak - spróbuj!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak