Młoda kapusta ze śmeitaną

Młoda kapusta ze śmeitaną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta

    1 główka
  • koperek

    2 łyżki
  • śmietana

    6 łyżek
  • pieprz

    0,5 łyżeczki
  • majeranek

    1 łyżeczka
  • bulion

    1 kostka
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Kapustę umyć, pokroić, dodać wodę i gotować na małym ogniu ok. 10 minut. Dodać dwie kostki bulionowe, gotować, dodać koperek posiekany. Pod koniec gotowania dodać śmietanę. Doprawić pieprzem i majerankiem. Wyłączyć jak zawrze. SMACZNEGO!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat