Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy ocet jabłkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

miód 1,5 łyżeczki
woda 400 (przegotowana)
jabłka 4 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy ocet jabłkowy

Wodę wymieszać z miodem. Jabłka pokroić w kostkę, zalać wodą z miodem. Przykryć płócienną ściereczką, odstawić na ok. miesiąc . Przecedzić, rozlać do butelek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 03.01.2012 10:24
fajny przepis !
IKrakowianka 16.10.2011 18:24
bardzo fajne
Margo1 17.07.2011 14:20
chyba kiedyś robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak