Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybki pasztet

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 300 g
cebula 1 szt
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szybki pasztet

Wątróbkę podsmażamy na tłuszczu, podobnie cebulkę. Jajka ugotowane obieramy. Wątróbkę, po ostudzeniu, miksujemy z cebulką i jajkami. Dodajemy tłuszcz od podsmażania wątróbki i cebulki. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Wszystko mieszamy i wstawiamy do lodówki na ok 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Granita 04.01.2014 08:11
ciekawy, przydatny przepis i rzeczywiście szybki w realizacji
Krystyna32 02.08.2013 07:35
fajny pomysł
olkaaa 05.06.2013 07:32
chętnie spróbuję
Katarzyna59 03.06.2013 07:32
bardzo smacznie wygląda
ben-ka 29.04.2013 09:44
świetny przepis:)
caralajna 03.11.2012 07:10
fajny
Dorota59 02.09.2012 16:44
mniam
Pietruszka 23.06.2012 20:44
super
paula99926 25.04.2012 08:04
będę musiała wypróbować. Fajny przepis :)
mic 25.02.2012 15:40
ja nie robiłem nigdy sam, mama czasem robi na święta
Ada-Gaba 17.02.2012 13:30
smaczne
Ewa111 23.10.2011 18:31
ciekawy pasztet

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak