Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki czekoladowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąki 10 dkg
cukru 10 dkg
masła 5 dkg
białko 3
cukru waniliowego 1/2 opakowania
czekolady mlecznej 1 tabliczka 100g

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki czekoladowe

Z mąki, cukru, 2 białek, masła i cukru waniliowego zagnieść ciasto. Dodać utartą czekoladę, wymieszać i uformować paluszki. Posmarować je białkiem, posypać cukrem i upiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ana00 19.07.2011 21:45
To musi być pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak