Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MIELONE Z GRZYBAMI

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mielone mięso wieprzowe
cebula 4 sztuki
pieczarki 45 dag
bułka czerstwa 1 sztuka
jajko 3 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: MIELONE Z GRZYBAMI

Cebulę ( 3sztuki) posiekać, zeszklić na oleju. Bułki namoczyć w bulionie. Mięso wymieszać z cebulą, bułką, dodać jajka i doprawić do smaku solą i pieprzem. Pozostałą cebulę oraz pieczarki podsmażyć na oleju. Pieczarkami faszerować gotowe mięso. Kotlety smażyć na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 07.07.2012 08:25
dobre
Zoso 07.11.2011 16:22
smaczne
Sylwia56
Sylwia56 22.09.2011 20:28
pycha
1j1o1l1a1 16.07.2011 19:59
mam nadzieję, że równie dobrze nadadzą się grzyby leśne ?:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak