Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem hiszpański

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śmietanka kremowa 1 szklanka
cukier puder 2 łyżki
bezów 10 dag
konfitury z wiśni

Przepis i sposób przygotowania na: Krem hiszpański

Śmietankę ubić z cukrem, zastudzić. Bezy ułożyć w kształcie piramidy na płaskim talerzu, zalać śmietanką i przybrać konfiturami lub posypać tartą czekoladą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mikrusiak 16.07.2011 18:07
fajne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak