sernik wiedeński puszysty

sernik wiedeński puszysty

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

  • masło

  • cukier puder

  • mąka krupczatka

  • budyń waniliowy

  • cukier waniliowy

  • rodzynki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

masło z cukrem pudrem i cukrem waniliowym ucieramy na puch i dodajemy żółtka gdy masa będzie jednolita dodajemy ser i ucieramy dodajemy mąkę i budyń i pianę ubitą z 5 białek później dodajemy bakalie wylewamy na tortownicę wstawiamy do piekarnika na 180C*na 80minpodajemy z bitą śmietaną

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

tomek18

01.08.2011 18:30
super

malaczarna23

26.02.2011 12:55
pychota:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat