Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza jęczmienna z pieczarkami

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza jęczmienna 2 szklanki
pieczarki 40 dag
cebula biała 1 szt
masło 5 dag
sól
pieprz
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza jęczmienna z pieczarkami

Kaszę jęczmienną wypłukać i ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem kostki bulionowej, a następnie odcedzaić. Pieczarki i cebulę obrać, drobno pokroić i usmażyć na maśle. Wszystkie składniki wymieszać i doprawić do smaku. Podawać z sosem grzybowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 05.04.2012 07:24
super
caralajna 17.03.2012 20:52
pyszne jarskie danie :)
mirosława4 08.03.2012 19:12
smaczna
cooleczka 31.01.2012 09:58
z sosem grzybowym pycha
Mariusz10 30.12.2011 19:00
pyszna
magical66 24.12.2011 15:11
smaczna
gacopierz23 16.12.2011 18:19
smaczna
Ania67 07.12.2011 19:42
oj zjadłabym
Motorek 08.09.2011 10:50
smaczna
Grazyna0211 16.08.2011 11:52
smaczne danie!
Natalia/tubisiek 12.08.2011 14:59
bardzo lubię kaszę :)
Mysiunia 24.07.2011 12:50
smaczna i bardzo zdrowa
Rybciia 19.07.2011 22:30
pycha;)
m1monika 19.07.2011 10:08
pyszne;)
smakowita 17.07.2011 23:07
bardzo smaczna
Agnieszka_B 17.07.2011 16:55
Pożywna i smaczna!
aginaa 17.07.2011 09:36
fajny przepis
aginaa 17.07.2011 09:36
fajny przepis
Gabriela7 17.07.2011 07:16
dobre
iwa643 17.07.2011 07:06
robię podobnie
Krystyna32 16.07.2011 10:15
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak