Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pory z keczupem i pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pory 500 g
keczup pikantny 100 g
pieczarki 100 g
migdały 30 g
sól
pieprz
cukier
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Pory z keczupem i pieczarkami

Pory dokładnie odciąć z górnych końcówek i zielone liście oraz korzeni. Potem je dokładni umyć i przekroić wzdłuż , pieczarki też oczyszczamy , myjemy i kroimy w plastry , a następnie je gotujemy , migdały sparzamy obieramy i mieszamy z pieczarkami , porami keczupem i na koniec doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 08.05.2012 00:08
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak