Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Siga na grillu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

słodkowodna ryba 2 duże
masło 2 łyżki
cytryna
kolendra

Przepis i sposób przygotowania na: Siga na grillu

Rybę myjemy kroimy w dzwonka posypujemy sola , przyprawą do ryb i nadziewamy na szpadki , następnie kładziemy na grillu i pieczemy z obu stron aż się ładnie zarumienią co chwila polewając masłem roztopionym . Podajemy z estragonem i kolendrą , posypane pestkami granatu a do smaku skropić sokiem z cytryny .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak