Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żołądki drobiowe ze świezymi ziemniaczkami i koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żołądki drobiowe 0,5 kg
cebula 1 szt
bulion drobiowy 1 szklanka
mąka 1 łyzka
smietana 18% 2 łyzki
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Żołądki drobiowe ze świezymi ziemniaczkami i koperkiem

Zoładki oczysc, pokroic na male kawalki. na patelni rozgrzej olej. Wrzuc zoladki, podsmaz. przypraw do smaku. Cebule obrac, pokroic w male kawalki. Dodaj do aoladkow.Podlej bulionem, duś do miękkosci. make polaczyc ze smietana. Dodac do zoladków. zagotowac przyprawic. Podawac z ziemniaczkami imkoperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak