Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Duszone grzyby

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby świeże 60 dag
masło 3 łyżki
sól
natka pietruszki
pieprz
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Duszone grzyby

Grzyby pokroić na duże kawałki. Zalać 2 litrami wody, ugotować. Cebulę drobno posiekać, zeszklić na maśle. Dodać grzyby, krótko podsmażyć. Grzyby i cebulę przełożyć do garnka, podlać szklanką gorącej wody. Dusić. Przyprawić solą i pieprzem. Dodać natkę pietruszki, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak