Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Morszczuk w pikantnej panierce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

morszczuk 4 filety
jajko 2 sztuki
bułka tarta pikantna do panierowania
pieprz do smaku
chili 0,5 łyzeczki
sól do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Morszczuk w pikantnej panierce

Rybę osuszamy. Panierujemy w jajku przyprawionym solą i pieprzem, Bułkę dodatkowo mieszamy z chili. Rybę panierujemy najpierw w jajku a następnie w bułce. Smażymy na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 28.07.2011 10:06
zjadłabym ten kawałek rybki
marta1371 23.07.2011 22:57
Smaczna ryba

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak