Sposób przygotowania
Makaron gotujemy al dente,odcedzamy.
Mięso kroimy na małe kawałki obsmażamy na tłuszczu około 20 minut, następnie dodajemy pokrojona cebule i pieczarki dodajemy przyprawy i posiekany ząbek czosnku prużymy do miękkości,jeśli jest za mało sosu można
podlać bulionem np. warzywnym
Jeśli ktoś lubi śmietanę , to dodajemy. Podajemy z makaronem
Mięso kroimy na małe kawałki obsmażamy na tłuszczu około 20 minut, następnie dodajemy pokrojona cebule i pieczarki dodajemy przyprawy i posiekany ząbek czosnku prużymy do miękkości,jeśli jest za mało sosu można
podlać bulionem np. warzywnym
Jeśli ktoś lubi śmietanę , to dodajemy. Podajemy z makaronem
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
Goya