Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowane udka z rosołu.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

udka z rosołu
jajko
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat
Bułka tarta klasyczna Prymat
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane udka z rosołu.

Udka na których nagotowałam rosołu obtaczam w jajku rozmieszanym z przyprawą do kurczaka, następnie panieruję w bułce i smażę. Proste i smaczne danie :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pacia 14.01.2012 11:39
pyszne-też tak robię
Wacław 20.09.2011 09:21
zgadzam się,smaczne a zarazem proste !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak